Kolding Psykoterapi

Individuel- og parterapi

EFT - Emotionel Friheds Teknik

EFT er udviklet af Gary Craig som en simplificering af Roger Callahans' TFT (Tanke Felt Terapi). Begge teknikker går ud på at banke - eller 'tappe' som man siger - på nogle af kroppens meridianpunkter. Det, der gør EFT rigtig spændende, er først og fremmest at det er så simpelt. Du lærer teknikken allerede ved første besøg, og derefter har du mulighed for at arbejde videre med din problemstilling, når du kommer hjem.

Hvad kan behandles med EFT?

Gary Craig, opfordrer alle, der interesserer sig for EFT, til at prøve det på alle problemstillinger, selvfølgelig med sund fornuft. Det har betydet, at EFT er blevet anvendt mod en lang række både fysiske og følelsesmæssige problemstillinger. Det spænder helt fra hovedpiner, fobier, synsproblemer, stress og større fysiologiske problemer. Det hævdes at EFT bliver anvendt succesfuldt i op mod 80% af tilfældene.

Hvor kan jeg læse mere?

Gary Craig er så forbløffet over den teknik, han har udviklet, at han synes alle skal kunne have glæde af den. Derfor kan du på www.emofree.com finde en gratis EFT manual på engelsk, der forklarer EFT i dybden. Denne manual har han også givet tilladelse til at www.eftcentret.dk måtte oversætte til dansk, så her kan du finde en dansk udgave af manualen.